De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo

Zoek je een veilige en vertrouwde middelbare school in Eindhoven? Waar je leert samenwerken, je je thuis voelt en je geholpen wordt talenten te ontwikkelen? Bij Eindhoven Vmbo zit je niet alleen maar uit boeken te leren, maar ben je vooral veel met de praktijk bezig. Hier mag je shinen in onze keuken, de bakkerij, de winkel of in de organisatie van bijvoorbeeld het schoolfeest. Wat jouw talent ook is, bij ons ontdekken we het samen door lekker veel te doen!
 

Kijk bij ons binnen

Loop eens rond door onze school met onze leerlingen en ontdek onze vmbo-school zelf.

Dit is De Rooi Pannen

Dit maakt ons uniek

Drie leerlingen van De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo

De docenten van De Rooi Pannen delen met liefde hun vakkennis. Vakkennis die zo recht uit de praktijk komt. Wij leren jou deze kennis echt eigen te maken. En helpen je waar nodig om uiteindelijk op eigen benen te staan. Op De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo houden de docenten je scherp, want leren doe je samen.

Dat is leuk leren! De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo heeft namelijk geweldige praktijkfaciliteiten. Een eigen restaurant, mooie winkel, gezellige bakkerij en allerlei keukens. Hier leren we je alles wat je nodig hebt. Niet alleen vaardigheden, maar ook normen en waarden, respect voor elkaar en jezelf presenteren aan klanten en gasten. Doordat je hier al van de praktijk kunt proeven, kun je later echt vooruit.

De Rooi Pannen in Eindhoven bestaat uit een vmbo-school en meerdere mbo-scholen. Alles dicht bij elkaar, maar toch ook veilig en beschut: het vmbo heeft namelijk een eigen gebouw, met een eigen schoolplein en eigen praktijk- en theorielokalen. Zo zorgen wij voor een vertrouwde en gezellige sfeer. In onze kleine school leren we alle leerlingen echt kennen. En jij jouw docenten, mentoren en begeleiders ook.

Echt ontdekken

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze leerlingen.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden