Cursus Oosterse keuken

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 395,-
  • Eindhoven
  • 4 lessen

Ontdek de smaken uit de Oriënt tijdens onze cursus Oosterse keuken. We nemen je mee op een smakenreis naar de keukens van Thailand, Vietnam, India en Japan! Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met koken, deze cursus biedt inspiratie en creativiteit voor liefhebbers van de Aziatische keuken. 

En of je nu wilt leren hoe je een perfecte Pad Thai maakt, de kunst van het sushi rollen wilt beheersen of nieuwsgierig bent naar de kruidige smaken van de Indiase keuken, deze culinaire cursus biedt voor elk wat wils. Meld je nu aan en laat je onderdompelen in de rijke culinaire wereld van Azië! 

Waar wacht je op?

Ga mee op een smakenreis langs de keukens van Thailand, Vietnam, India en Japan!

Meld je nu aan

Startdatums

wo. 30 oktober 2024 17:30 - 21:00
Aanvullende informatie

Lessenreeks:

  • Woensdag 30 oktober 2024
  • Woensdag 6 november 2024
  • Woensdag 13 november 2024
  • Woensdag 20 november 2024
wo. 05 februari 2025 17:30 - 21:00
Aanvullende informatie

Lessenreeks:

  • Woensdag 5 februari 2025
  • Woensdag 12 februari 2025
  • Woensdag 19 februari 2025
  • Woensdag 26 februari 2025
wo. 07 mei 2025 17:30 - 21:00
Aanvullende informatie

Lessenreeks:

  • Woensdag 7 mei 2025
  • Woensdag 14 mei 2025
  • Woensdag 21 mei 2025
  • Woensdag 28 mei 2025

Aanmelden

Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.

Meld je nu aan

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding: 

Laat je gegevens alvast achter

Inhoud

In de lessen leer je authentieke recepten bereiden en krijg je inzicht in de specifieke ingrediënten en kooktechnieken die kenmerkend zijn voor elke keuken. Van pittige curry's en geurige Phở tot verfijnde tom kha kai en delicate Nigiri. Je gaat zelf aan de slag gaat met het bereiden van gerechten, onder begeleiding van een ervaren docent met passie voor de Oosterse keuken. Bovendien is er een uitgebreid programma met proeverijen, demonstraties en informatie over de culinaire tradities en gebruiken van elk land.

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 395 euro.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen vooropleiding vereist. 

Certificaat

Bewijs van deelname

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.