Cursus friandises

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 550,-
  • Tilburg
  • 5 lessen

Na een uitgebreid diner een lekker kopje koffie? Natuurlijk moet daar een friandise bij geserveerd worden. Je maakt deze na 5 weken voortaan zelf! Een macaron, bokkenpootje of een chocolade financier! Je gaat het allemaal leren.

Je gaat aan de slag met overzichtelijk recepturen na een instructie van een docent. Er is ruimte voor het kopen, bereiden en opslaan van de ingrediënten/gerechten. Plannen en organiseren van het werk, no waste, mogelijke aanpassingen aan recepturen komen natuurlijk ook aan bod.

We doen dit in een ontspannen sfeer waarbij vertrouwen geven centraal staat. We nemen de tijd om met en van elkaar te leren.  

Waar wacht je op?

Laat je meenemen in de wereld van friandises. Culinair genieten stopt niet bij de koffie.

Meld je nu aan

Startdatums

do. 16 januari 2025 18:30 - 22:00

Aanmelden

Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.

Meld je nu aan

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding: 

Laat je gegevens alvast achter

Onderwerpen

  • Plannen en organiseren 
  • Technieken, zoals zetten van deeg, maken van beslag, garneren, decoreren, vullingen
  • No waste (voorkom verspilling)
  • Vega/veganistische alternatieven 
  • Creativiteit 
  • Vertrouwen krijgen 
  • Opmaak/presenteren 
  • Bewaren

Recepturen

  • Macaron met bananenkaramel / Macaron met passievrucht
  • Frambozen marshmallow / Bokkenpootjes
  • Vijgenrollade / Moelleux framboos pistache
  • Chocolade financiers / Taco met hazelnoot en mangochutney
  • Melowcake / Bonbon yoghurt blauwe bes

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

550 euro, inclusief boekengeld. Betaling in (twee) termijnen is mogelijk.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen vooropleiding vereist. 

Certificatie

Certificaat De Rooi Pannen

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.