Brede De Rooi Pannen Entreeopleiding

  • Niveau 1
  • BOL
  • 1 jaar

Horeca, Handel & Ondernemen, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving & Signmaking? Weet jij nog niet welke studierichting jou het leukst lijkt? Dan is de Brede Entreeopleiding van De Rooi Pannen iets voor jou. Naast de theorievakken doe je veel praktijkervaring op in onze restaurants, het winkelcentrum, het theater en het atelier. Zo kun jij je dit eerste jaar oriënteren. Daarna volg je een niveau 2-opleiding bij de school van jouw keuze.

Waar wacht je op?

Kom kennismaken

Wat moet je nog meer weten?

Benodigde vooropleiding

Een vooropleiding is niet nodig. 

Doorstroommogelijkheden

Met het niveau 1-diploma kun je onder andere doorstromen naar onze niveau 2-opleidingen van Horeca, Handel & Ondernemen, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving & Signmaking. 

Kosten

Studenten van BOL-opleidingen, die op 1 augustus 2024 achttien jaar of ouder zijn, moeten lesgeld betalen volgens de les- en cursusgeldwet. Voor het schooljaar 2024-2025 is het lesgeld vastgesteld op € 1.419.

Geen schoolkosten

Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.

Studentenreisproduct

Je studentenreisproduct is een lening. Volg je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Doe je een BOL-opleiding op niveau 3 of 4, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je diploma binnen tien jaar haalt. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over kortingsabonnementen in het openbaar vervoer. 

Minderjarige mbo-studenten

Als minderjarige mbo-student van een BOL-opleiding heb je nog geen recht op studiefinanciering, maar onder bepaalde voorwaarden wél op een studentenreisproduct. Je kunt dan doordeweeks of in het weekend, afhankelijk van het gekozen abonnement, gratis reizen met het ov. Op duo.nl/mboreisproduct staan de voorwaarden voor het studentenreisproduct en hoe je het precies aanvraagt. 

Waar wacht je op?

Kom kennismaken

Of heb je misschien nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze studenten.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden