Workshop succesvolle sauzen

  • Eenmalig
  • € 54,-
  • Tilburg

Jouw gerecht is niet compleet zonder goede saus. Het maken van een saus vinden veel mensen lastig, maar is dit zo? Het hoeft niet moeilijk te zijn als je weet wat je moet doen. Via deze workshop geven wij tips voor het maken van verrukkelijke sauzen. Onze docent vertelt je alle ins en outs over basissauzen en welke variaties je kunt maken aan de hand van een basissaus. Wat kan er misgaan als je een saus maakt (te dik, te dun, klontjes)? Hoe los je dit op? Tijdens deze workshop komen diverse warme en koude sauzen aan bod. Na afloop van de workshop kun je de perfecte saus bereiden. De gemaakte sauzen neem je lekker mee naar huis.

Bekijk in het aanmeldformulier ('Meld je nu aan') onderaan welke startdata beschikbaar zijn.

Waar wacht je op!
Meld je aan

Workshop succesvolle sauzen

Onderwerpen

Tijdens de workshop wordt er een selectie gemaakt van de volgende sauzen:

  • Basissaus
  • Pepersaus
  • Rode wijnsaus
  • Stroganoffsaus
  • Jachtsaus
  • Sinaasappelsaus
  • Satésaus
  • witte wijnsaus
  • Saus zure room
  • Mayonaise
  • Cocktailsaus
  • Remouladesaus
  • Basilicummayonaise

Tijdens de workshop wordt er een selectie gemaakt van de volgende sauzen:

  • Basissaus
  • Pepersaus
  • Rode wijnsaus
  • Stroganoffsaus
  • Jachtsaus
  • Sinaasappelsaus
  • Satésaus
  • witte wijnsaus
  • Saus zure room
  • Mayonaise
  • Cocktailsaus;
  • Remouladesaus
  • Basilicummayonaise

Studievoorwaarden

Kosten

54,50 euro, inclusief reader. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Toelatingseisen

Voor deelname aan de workshop succesvolle sauzen is geen vooropleiding vereist. Kennis van basisvaardigheden is een pré.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl