Cursus patisserie: friandises/koffiegarnituur

  • Meerdere sessies
  • € 325,-
  • Eindhoven
  • 4 lessen

Patisserie is bestemd voor diegene die meer inspiratie en creativiteit zoekt bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden. We bieden meerdere cursussen aan in Tilburg als Eindhoven, zowel voor beginners als gevorderden. Deze zijn vooral bedoeld voor personen die van koken hun hobby hebben gemaakt en meer interesse en associatie hebben met de patisseriekeuken.

Waar wacht je op?

Cursus patisserie: friandises/koffiegarnituur

Aanmelden

Interesse? Meld je dan aan voor een van de bovenstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata zichtbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons. 

Wat moet je nog meer weten?

De cursus in Eindhoven wordt verzorgd door een bevlogen docent patisserie. Friandises zijn een hot item in de horeca, van vrij eenvoudige tot complexe bereidingen. Je leert in deze cursus tijdens de lesavonden (17.30-21.30 uur) veel traditionele friandises te maken, zoals bitterkoekjes, zanddeegkoekjes, nougats montelimar, amandelcakejes, mini-soesjes, patéfruit.

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor de cursus friandises/koffiegarnituur is 425 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Certificatie

Bewijs van deelname.

Toelatingseisen

Voor deelname aan de patisseriecursussen is geen vooropleiding vereist.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is cursuscoördinator van Eindhoven Horeca en is te bereiken per mail: s.vos@derooipannen.nl.