Cursus patisserie: friandises/koffiegarnituur

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 425,-
  • Eindhoven
  • 4 lessen

Friandises zijn een hot item in de horeca, van vrij eenvoudige tot complexe bereidingen. In deze cursus leer je traditionele friandises te bereiden, zoals bitterkoekjes, zanddeegkoekjes, nougats montelimar, amandelcakejes, mini-soesjes en patéfruit.

Waar wacht je op?

Leer traditionele frandises bereiden en verras je gasten!

Meld je nu aan

Startdatums

wo. 27 november 2024 17:30 - 21:30
Aanvullende informatie

Lessenreeks:

  • Woensdag 27 november 2024
  • Woensdag 4 december 2024
  • Woensdag 11 december 2024
  • Woensdag 18 december 2024
wo. 07 mei 2025 17:30 - 21:30
Aanvullende informatie

Lessenreeks:

  • Woensdag 7 mei 2025
  • Woensdag 14 mei 2025
  • Woensdag 21 mei 2025
  • Woensdag 28 mei 2025

Aanmelden

Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.

Meld je nu aan

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding: 

Laat je gegevens alvast achter

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze cursus zijn 425 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen vooropleiding vereist.

Certificatie

Bewijs van deelname.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.