Cursus patisserie: friandises/koffiegarnituur
Friandises zijn een hot item in de horeca, van vrij eenvoudige tot complexe bereidingen. In deze cursus leer je traditionele friandises te bereiden, zoals bitterkoekjes, zanddeegkoekjes, nougats montelimar, amandelcakejes, mini-soesjes en patéfruit.
Startdatums
Lessenreeks:
- Woensdag 27 november 2024
- Woensdag 4 december 2024
- Woensdag 11 december 2024
- Woensdag 18 december 2024
Lessenreeks:
- Woensdag 7 mei 2025
- Woensdag 14 mei 2025
- Woensdag 21 mei 2025
- Woensdag 28 mei 2025
Aanmelden
Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.
Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding:
Laat je gegevens alvast achter
Meer info
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten voor deze cursus zijn 425 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.
Toelatingseisen
Voor deelname is geen vooropleiding vereist.
Certificatie
Bewijs van deelname.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.