Cursus spijs en wijn

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 295,-
  • Eindhoven
  • 3 lessen

Wil jij leren hoe je de perfecte wijn-spijscombinaties kunt maken voor speciale gelegenheden? Of wil je gewoon genieten van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen? Onze cursus spijs en wijn biedt alle kennis en inspiratie die je nodig hebt, zowel voor gepassioneerde hobbykoks als liefhebbers van goede wijn. Onder leiding van ervaren docenten en wijnexperts ga je op drie verschillende lesdagen aan de slag!  

Waar wacht je op?

Ontdek de verrassende wereld van spijs en wijn tijdens deze kookcursus

Aanmelden

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken: 

Laat je gegevens alvast achter

Inhoud

Je leert hoe je verschillende wijnen kunt combineren met diverse gerechten, van eenvoudige hapjes tot uitgebreide diners met bijpassende desserts. Je ontdekt welke smaken elkaar aanvullen en versterken en hoe je de juiste wijn kunt kiezen om je gerechten naar een hoger niveau te tillen. 

Naast praktische kooksessies en wijnproeverijen, biedt onze cursus ook inzicht in de wereld van wijnproductie, wijnregio's en druivenrassen. Je leert hoe je wijnen kunt proeven, beoordelen en serveren als een echte sommelier. 

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 295 euro. Deze prijs geldt voor het schooljaar 2024 – 2025.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen vooropleiding vereist. 

Certificaat

Bewijs van deelname

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.