Cursus desserts

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 550,-
  • Tilburg
  • 5 lessen

Ben je gepassioneerd in het maken van desserts en wil je de geheimen van goede dessertcombinaties ontdekken? Zoek niet verder! Deze cursus biedt een uniek inkijkje in de fijne kneepjes van het patissiersvak. Onze ervaren trainers nemen je mee op een smakelijke ontdekkingsreis, waarbij je vijf inspirerende lessen volgt en zelf creatieve desserts creëert.

Wat kun je verwachten?
1.    Basisprincipes van dessertbereidingen. Leer de basisvaardigheden voor het samenstellen van goede dessertcombinaties. 
2.    Experimenteren met smaken. Laat je creativiteit de vrije loop! In de laatste les dagen we je uit om unieke smaakcombinaties te creëren. Denk aan bijzondere kruiden, exotisch fruit en verrassende texturen.

Waar wacht je op?

Leer de geheimen van goede dessertcombinaties met deze cursus!

Meld je nu aan

Aanmelden

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding: 

Laat je gegevens alvast achter

Onderwerpen

  • Plannen en organiseren  
  • Technieken 
  • No waste (voorkom verspilling) 
  • Vega/veganistische alternatieven  
  • Creativiteit  
  • Vertrouwen krijgen  
  • Opmaak/presenteren  
  • Bewaren 

Recepturen

  • Yoghurt-/citroenmousse | aardbeiencremeux | frambozencoulis | whipped ganache witte chocolade
  • Karamelparfait | koffiecrème | karamelpoeder | saus van banaan | chocoladezeezoutdecoratie
  • Kwartpindamousse | pindacitroencremeux | kokosfinancier | brunoise van ananas
  • Merengue | aardbeientijmcompote | ganache montee | mandarijnshisosorbet

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten bedragen 550 euro. Betaling in (twee) termijnen in mogelijk.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus is geen vooropleiding vereist. 

Certificatie

Certificaat De Rooi Pannen

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.