Cursus basissauzen vlees/vis

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 295,-
  • Eindhoven
  • 3 lessen

Ontdek de essentiële kunst van het bereiden van sauzen voor vlees en vis tijdens onze cursus basissauzen vlees/vis! Of je nu een beginnende thuiskok bent of een ervaren culinaire liefhebber, deze cursus biedt een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden in sauzenbereiding te verbeteren en nieuwe smaken te ontdekken.

Of je nu wilt leren hoe je de perfecte saus kunt maken voor een feestelijke maaltijd of gewoon je kookvaardigheden wilt verbeteren, deze cursus biedt de kennis en inspiratie die je nodig hebt. Meld je nu aan en dompel jezelf onder in de heerlijke wereld van sauzen voor vlees en vis!
 

Waar wacht je op?

Ontdek de essentiële kunst van het bereiden van sauzen voor vlees en vis!

Meld je nu aan

Startdatums

ma. 02 december 2024 17:30 - 21:00
Aanvullende informatie

Lessenreeks:

  • Maandag 2 december 2024
  • Maandag 9 december 2024
  • Maandag 16 december 2024

Aanmelden

Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.

Meld je nu aan

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding: 

Laat je gegevens alvast achter

Inhoud

In de lessen nemen onze ervaren koks en culinaire experts je stap voor stap mee in het proces van het maken van heerlijke sauzen die perfect samengaan met vlees- en visgerechten. Zo leer je een breed scala aan basistechnieken en recepten die je kunt toepassen in je eigen keuken.

Je bereidt smaakvolle sauzen met behulp van verse ingrediënten, kruiden en specerijen. Van klassieke jus en bearnaisesaus tot exotische salsa's en marinades. Je leert de geheimen van het balanceren van smaken en het creëren van harmonieuze combinaties die je gerechten naar een hoger niveau tillen.

Naast praktische kooksessies en demonstraties, geeft de cursus ook inzicht in de verschillende soorten vlees en vis, hun kenmerken en welke sauzen het beste bij welk typen passen. Je leert hoe je de juiste saus kunt kiezen om de smaak van je gerechten te verbeteren en je culinaire repertoire uit te breiden.

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 295 euro.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen vooropleiding vereist. 

Certificatie

De Rooi Pannen certificaat

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.